Adgangskodebeskyttelse Addon

Adgangskodebeskyttelse Addon

Adgangskodebeskyttelse Addon til Photostream Galleri giver dig let adgang til at beskytte dine gallerier med et par klik på musen! Vi får dig igennem, hvordan du opretter et adgangskodebeskyttet galleri.

Trin 1 – Opret eller rediger dit galleri

Dit første skridt er at oprette et nyt galleri eller redigere en eksisterende. Du kan følge med vores dokumentation for at oprette dit første galleri.

Trin 2 – Indstil synlighedsindstillingerne

Dernæst skal du indstille synligheden i galleriet til adgangskodebeskyttet.

Når du opretter et galleri, ses i sidefeltet et udgivelsespanel. Her kan du indstille status manuelt såvel som synlighed. Med henblik på denne vejledning skal vi sætte vores synlighed til adgangskodebeskyttet.

For at gøre dette klikker du på linket Rediger ud for synligheden, vælg Læst beskyttet og indtast derefter et kodeord til dit galleri, og klik på Ok-knappen.

Trin 3 – Kræv et brugernavn eller e-mail (valgfrit)

Den næste mulighed er helt valgfri. Hvis du ønsker at kræve en e-mail-adresse eller brugernavn ud over adgangskoden, kan du i højre sidefelt se muligheden for at kræve en bestemt e-mail-adresse eller brugernavn ved at udfylde feltet E-mailadresse / brugernavn.

Du kan også indstille den besked, de vil se, før du indtaster adgangskoden.

Trin 4 – Udgiv eller opdater dit galleri

Endelig skal du klikke på Udgiv eller Opdater i dit galleri for at gemme ændringerne.

Dit galleri er nu beskyttet af adgangskode og kan ikke ses, før den korrekte adgangskode er indtastet.

[fusion_button link=”https://photostream.photostream.dk/billeder-til-mike/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Se Demo[/fusion_button]

Vidste du at bruge Adgangskodebeskyttelse Addon, som du også kan adgangskodebeskyttelse dine downloads ved hjælp af Photostream Galleri Downloads Addon? Du kan læse mere om det på vores dokumentation for Downloads Addon.

FAQ

Q .: Kan jeg bruge Adgangskodebeskyttelse Addon med albums?
A: Absolut! Når du opretter eller redigerer et Photostream Galleri Album, kan du lytte til dit album efter de samme trin.

Q: Hvordan kan jeg fjerne Beskyttet: fra galleriet Titel?
A: Dette er standard adfærd i Photostream-system for at vise dette i titlen og ikke forårsaget af Photostream Galleri. Du kan helt sikkert bruge et plugin som Fjern beskyttet for at fjerne delen “Beskyttet:” fra dine adgangskodebeskyttede gallerier.

Q: Hvorfor vises mine billeder på albummet?
A: Når du tilføjer et adgangskodebeskyttet galleri til et album og aktiverer ablums lightbox, vil brugeren aldrig blive bedt om adgangskoden, så det er altid bedst at enten kodeordet albummet også, eller du kan deaktivere Lightbox til det 1 galleri ved at redigere galleriet fra skærmbilledet til redigering af album (klik på det blå blyantikon) for at redigere, og det åbner en pop op for at deaktivere Lightbox til dette galleri. Du skal blot fjerne afkrydsningsfeltet Aktivér Lightbox til Galleri? og klik på Gem metadata.

Scroll til toppen