Album

Vil du vise flere gallerier i ét album? Med vores Album modul fra Photostream Galleri kan du! Denne guide vil lede dig gennem, hvordan du bruger Album modul med trin-for-trin-instruktioner.

 

Dit første album

Når du har installeret dit Albums modul, ser du en meddelelse, der beder dig om at aktivere Standalone-funktionen til Photostream.

 

For at aktivere dette skal du navigere til Photostream Galleri »Indstillinger» fanen Standalone og markere afkrydsningsfeltet for at aktivere Standalone.

Klik derefter på Gem for at gemme ændringerne.

 

(Billede er på vej)

 

Når du bruger og ændrer slug-navn, er det ikke ualmindeligt at få en 404 meddelelse, så hvis du ser dette på dit websted, skal du bare gå til din administrator »Indstillinger» Permalinks og klik Gem for at gemme permalinks for at rense omskrivningsreglerne.

 

Trin 1 – Opret dit album

Dit næste trin er at navigere til Admin »Photostream Galleri» Albums skærmen. Vælg derefter knappen Tilføj nyt for at oprette et nyt album.

 

(Billede er på vej)

 

Trin 2 – Tilføj dine gallerier

På den næste skærm vil du bemærke, at processen til oprettelse af et album er næsten identisk med at oprette et galleri.

Giv dit album en titel. Til bedste praksis er det bedst at bruge et unikt navn, der ikke er blevet brugt til andre gallerier, indlæg eller sider.

Dernæst er det tid til at føje nogle gallerier til dit album fra fanen Gallerier.

Bare træk og slip gallerierne i det medfølgende rum.

 

(Billede er på vej)

VIGTIGT: Kun publicerede og ikke-private gallerier er tilgængelige for at føje til dit album. Hvis du ikke er i stand til at finde et galleri, du vil føje til dit album, skal du bekræfte, at du først har offentliggjort galleriet.

 

Trin 3 – Konfigurer dit album

Når du har tilføjet et galleri eller to til dit album, er det nu tid til at konfigurere dit album.

På fanen Konfiguration ser du en liste over tilgængelige indstillinger, der ligner meget, hvad du ser med gallerier med kun få undtagelser.

Alle tilgængelige indstillinger viser navnet på indstillingen og en kort beskrivelse af det formål, de tjener. Hvis du på ethvert tidspunkt har spørgsmål til nogen af ​​disse muligheder, er du velkommen til at kontakte support og vi hjælper gerne!

 

(Billede er på vej)

 

Trin 4 – Konfigurer dine mobilindstillinger

Nu er det tid til at indstille alle specifikke mobilindstillinger til dit album. Klik på fanen Mobil og aktiver alle specifikke mobilindstillinger til dit Photostream-album.

 

(Billede er på vej)

 

Trin 5 – Udgiv dit album

Til sidst skal du blot klikke på Publicer på dit album og derefter se det på forsiden af ​​dit websted for at se resultaterne.

Du kan tilføje eller integrere et album på en side på samme måde som du tilføjede eller indlejrede et galleri på en side. Klik bare på knappen Tilføj album fra ethvert indlæg eller side.

 

(Billede er på vej)

 

Se nogle af vores albumdemoer, som vi har oprettet, for at få et eksempel på Photostream Albums moduler.

Nu, hvor du har oprettet dit første album, kan du se vores guide om, hvordan du tilføjer billedtæller til albumets Lightbox.

 

FAQ

Q: Hvordan ændrer jeg billedet til galleriomslag?
A: Vælg blyantikonet øverst på galleriets miniaturebillede for at vælge et specifikt omslagsbillede, redigere omslagsbillede og gemme metadata.

 

(Billede er på vej)

 

Med Photostreams albums kan du nu uploade eller vælge et coverbillede, og billedet behøver ikke være inkluderet i galleriet.

For at gøre dette skal du bare redigere dit album. Klik derefter på det blå blyantikon for at redigere galleriet og uploade et nyt forsidebillede, eller vælg et fra dit mediebibliotek.

 

(Billede er på vej)

 

Husk at klikke på Gem, når du foretager ændringer på dette skærmbillede, så dine ændringer gemmes.

FAQ

Q Kan jeg åbne galleriet direkte i lightbox-visningen?
A: Ja! Du kan gøre dette ved at aktivere indstillingen Lightbox under fanen Lightbox, når du redigerer dit album.

 

(Billede er på vej)

 

Q: Jeg har flere gallerier, end jeg kan se, når jeg redigerer mit album, hvorfor kan jeg ikke se alle mine gallerier?
A: For at forbedre ydelsen på redigeringsskærmen, vises alle tilgængelige gallerier ikke som standard. Du kan bruge søgefeltet til at finde specifikke gallerier, du vil tilføje til dit album.

 

(Billede er på vej)

 

Q: Jeg har aktiveret indstillingen Display tilbage til albumlink, hvorfor vises den ikke?
A: Kontroller, at du ser albummet gennem dets enkeltstående URL. Dette link vil ikke vises, hvis albummet er indlejret på en side eller et indlæg.

 

Q: Kan jeg åbne et galleri i et nyt vindue i stedet for lightboxen eller den samme side?
A: Ja! Følg blot disse trin:

 

1: Sørg for, at lightbox-fanen er deaktiveret (ikke markeret)

(Billede er på vej)

 

2: Klik på det blå blyantikon på galleribilledet

(Billede er på vej)

 

3: Et pop op-vindue vises. Du skal blot aktivere den åbne URL i et nyt vindue ved at vælge boksen ved siden af ​​denne mulighed.

 

4: Klik til sidst på Gem metadata for at opdatere dine indstillinger

(Billede er på vej)

 

FAQ

Q: Hvorfor viser mine albumsider kun galleribeskrivelsen og ikke mine gallerititler og billedtællinger?
A: Kontroller, om du har antallet af albumkolonner indstillet til Automatisk i rullemenuen fra fanen Konfiguration.

(Billede er på vej)

 

Hvis du ser galleribeskrivelserne, når du bruger den automatiske berettigede layout til albums med Display Galleribeskrivelser aktiveret, vil dette tilsidesætte alle andre indstillinger for at vise billedtekst, gallerititel eller galleritælling.

(Billede er på vej)

 

Q: Hvorfor vises mine fremhævede indholdsbilleder ikke i mit album?
A: På grund af den måde, hvorpå det udvalgte indholds tilføjelser tillader, at billeder trækkes ind i et galleri, er gallerier med udvalgt indhold ikke kompatible med Album moduler og vil derfor ikke vise nogen billeder.

 

Q: Kan gallerititlen linke såvel som galleribillederne?
A: Absolut! Bare rediger galleriet inde i albummet ved at klikke på det blå blyantikon og markere afkrydsningsfeltet for at gøre gallerititel linkbar og klik derefter på den grønne knap Gem for at gemme ændringerne.

 

Q: Hvorfor kan jeg ikke bruge Woocommerce Addon med albummer?
A: Desværre fungerer Woocommerce Addon og Album modul på dette tidspunkt ikke sammen. For at tilføje Woocommerce-gallerier til dit album skal du bare fjerne markeringen i Aktivér Lightbox på albummet, så når en bruger klikker på billedet på forsiden af ​​galleriet, vil de blive omdirigeret til galleriets fristående fane.

Scroll til toppen