Bookingsystem

Giv din virksomhed en professionel og pålidelig fornemmelse.

Dette bookingsystem er bygget ved hjælp af den nyeste teknologi, moderne design og brugeroplevelsesteknikker. Det giver dig mulighed for at give en glat bookingoplevelse på virksomhedsniveau for dine kunder uden at investere i branding eller foretage dybe ændringer i din arbejdsproces.

Fokuser på dit arbejde, og glem at skulle betale assistenter.

Bookingsystemet vil fuldt ud automatisere interaktionen med potentielle kunder, hjælpe dem med at vælge den rigtige service og medarbejder, tage sig af betalingerne, SMS-påmindelser både for kunden og medarbejderen ved annullerede eller planlagte aftaler. Du kan fokusere på dit betydningsfulde arbejde i stedet for at afbryde din strøm for at nedskrive aftaler. Og ikke længere nødvendigt at være afhængig af en sekretær i telefonen!

Indsigtfuld kontrolpanel

Bookingsystemet giver virksomhedsejere og ledere et kontrolpanel, der opsummerer alle forretningskritiske KPI’er og viser dem i widgets, diagrammer og tabeller, der gør det muligt at kontrollere ydeevnen med et blik på 5 sekunder.

Trin-for-trin reservationsguide

Bookingsystemet bruger en klassisk trinvis bookingproces, implementeret med fokus på glat UX i en enkelt-side-app-stil. Kunder kan hurtigt vælge tjenester, ansatte, placering, dato og tid og betalingsoplysninger og ændre nogen af ​​indstillingerne uden at forlade siden.

Kalendervisning

Administrator og medarbejdere kan spore aftalerne i en dynamisk kalendervisning. Kalenderen kan præsentere aftaler til månedlig, ugentlig, daglig og tidslinjevisning og kan filtreres efter medarbejder, placering, service eller servicekategori.

Søgning widget

Bookingsystemet giver dig mulighed for at give dine brugere en søgeflade, hvor tjenester og tidsvinduer vil blive foreslået af et eller flere søgekriterier, såsom foretrukken dato, foretrukket tidsinterval, foretrukken service eller kategori.

Brugerdefineret Design

Bookingsystemet har en minimalistisk brugergrænseflade med kun flere farver, der bruges i designet, som du hurtigt kan justere for at matche dit tema og dit forretnings branding bedst.