Defaults

Defaults Modul

 

Defaults modulet giver dig mulighed for at oprette et sæt basisindstillinger, som alle gallerier kan bruge. Når dine basisindstillinger er oprettet, kan du bare klikke på Tilføj nyt og tilføje dine billeder. Dine nye gallerier kan oprettes på få øjeblikke takket være Defaults modulet. Du kan endda bruge dette til at anvende ændringer stort set i andre gallerier såvel med blot et par klik. Vi guider dig gennem trin for trin, hvordan du konfigurerer og bruger din Photostream Defaults Modul.

 

Opsætning

Trin 1 – Rediger Photostream Standard Galleriindstillinger
Dit første trin er at navigere til Admin »Photostream Galleri og vælge Photostream Standard Galleri Settings for at redigere galleriet.

(Billede er på vej)

 

Trin 2 – Konfigurer dine indstillinger
Dit næste trin er at konfigurere dine standardindstillinger. Naviger blot gennem hver fane i galleriet og opret dine basisindstillinger, der vil blive brugt til alle gallerier.

 

Trin 3 – Publicer galleriet med Photostream Standard Galleri Settings
Klik blot på Publicer eller opdater i dit galleri for at gemme de ændringer, du har foretaget i dine standardgalleriindstillinger.

Du er nu klar til at begynde at bruge standardindstillingerne for alle gallerier.

Ønsker du muligheden for at bulkredigere dine galleribilleder? Se på vores dokumentation om Sådan redigerer du bulkbilleder i bulk.

 

FAQs

Q .: Ændre dette automatisk indstillingerne for eksisterende gallerier eller albums?
A: Nej, dette ændrer ikke indstillingerne for eksisterende gallerier eller albums automatisk. Men ved at bruge vores guide til bulk-anvendelse af standardindstillinger, kan du manuelt ændre de eksisterende gallerier med de nyligt oprettede standardindstillinger.

 

Q: Fungerer dette også til albums?
A: Absolut! Det samme koncept, der gælder for gallerier, gælder også for albums. Du skal også bare redigere standardindstillingerne for albums.

(Billede er på vej)

Scroll til toppen