Download

Downloads Modulet

Downloads Modulet fra Photostream Galleri giver dig mulighed for at give et downloadlink til dine billeder fra gallerivisningen såvel som Lightbox-visningen. Du kan endda bruge Adds-downloadet med Phostostream Password Protection Modulet til at kræve en adgangskode, før du tillader download af dine billeder. Vi vil guide dig gennem, hvordan du opretter et galleri ved hjælp af Downloads Modulet.

 

Opsætning

Trin 1 – Opret eller rediger dit galleri

Dit første trin er at oprette et nyt galleri eller redigere et eksisterende. Du kan følge vores guide for oprettelse af dit første galleri.

Trin 2 – Konfigurer dine downloadindstillinger

Naviger til fanen Downloads, og opret de ønskede indstillinger til dit galleri.

(Billede er på vej)

 

Listen over indstillinger, der er tilgængelige for Downloads Modulet, vises på fanen Downloads med forklaringer på, hvad hver mulighed gør.

 

Trin 3 – Publicer eller opdater dit galleri

Klik til sidst på Publicer eller Opdater i dit galleri for at gemme ændringerne.

Du kan se et ikon i gallerivisningen (ved hover) eller i Lightbox visningen for at downloade billedet, eller hvis du har aktiveret Download alle, ser du et link i gallerivisningen for at downloade alle galleribilleder i en zip-fil.

 

Vil du spore disse downloads? Se på vores guide om Sådan spores visninger, andele og download af hvert galleribillede.

 

FAQs

Q: Kan jeg bruge et CDN med Photostream Galleri og Download Modulet?
A: Desværre er Photostream Download Modulet uforenelig med billeder, der serveres ved hjælp af et CDN. For at bruge Adds-downloadet skal alle billeder gemmes i standard medie bibliotek.

Q: Hvorfor downloades mine downloads med zip som 0 kb?
A: Dette kan ske af flere forskellige grunde:

1: Server timeout – hvis der er en masse hi-res-billeder i dit galleri, kan det være, at galleriet er for stort til, at serveren kan håndtere upload af alle billeder og times-out i processen. Den maksimale udførelsestid for php-behandling og server-timeouts indstilles til via hostingfirmaet. Vi anbefaler, at du kontakter dem og beder dem om at øge indstillingerne for timeout og maks. eksekveringstid. Det kan også være en god ide at bede dem om at tjekke Zip-biblioteket på serveren for at sikre, at det ikke behøver at blive geninstalleret.

2: Billedet eller billeder i galleriet er beskadet- hvis et billede i galleriet mangler eller er beskadiget, vil dette påvirke hele downloadprocessen.

3: Serverfejl – kontakt vores supportteam og bed dem om at debugge dette problem yderligere for dig.

 

Q: Kan jeg kræve en adgangskode til mine downloads?
A: Absolut! Hvis du installerer og aktiverer Photostream Password Protection Modul, ser du nogle ekstra indstillinger på fanen Downloads.

(Billede er på vej)

 

Q: Kan jeg bruge Downloads Modul med albummer?
A: Absolut! Fanen Downloads er også tilgængelig, når du opretter eller redigerer et Photostream album. Du kan dog kun downloade Lightbox-billederne, så indstillingerne ser lidt anderledes ud for albums.

(Billede er på vej)

Scroll til toppen