Lightroom Modulet

Med Lightroom modulet fra Photostream Galleri kan du nemt oprette smukke Photostream-gallerier fra dine Lightroom-samlinger. Vi viser dig hvordan! Denne guide viser dig, hvordan du indstiller din Lightroom til straks at offentliggøre dine samlinger i dit Photostream-galleri.

Setup

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du også installere Photostream Lightroom (Adobe) modulet på din computer.

Når du har installeret begge Photostream Lightroom, skal du gå over til fanen Lightroom fra din admin »Photostream Galleri» Indstillinger og klikke på fanen Lightroom.

(Billede er på vej)

Trin 1 – Vælg brugernavn

Vælg brugernavn i rullemenuen. Denne bruger skal have administratorrollen.

Trin 2 – Generer ny adgangstoken

Klik derefter på knappen Generer ny adgangstoken. Du vil kopiere dette token, da vi har brug for dette i trin 5.

Trin 3 – Vælg din billedfjernelsesindstilling

Den næste mulighed er valgfri. Indstillingen Fjern billeder fjerner blot billederne fra din server, hvis de er redigeret og genudgivet.

Lad os sige, at du allerede har offentliggjort en samling, men vil redigere dine billeder. Hvis du genudgiver samlingen, fjerner denne indstilling det oprindelige publicerede billede og erstatter det med det nye redigerede billede. Marker blot afkrydsningsfeltet, hvis du vil have, at disse originale billeder slettes fra din server, hvis de er blevet erstattet med en redigeret version.

Trin 4 – Gem dine indstillinger

Det sidste trin for fanen Lightroom er bare at klikke på Gem for at gemme disse indstillinger.

Trin 5 – Indtast adgangstoken og hjemmeside URL´en i Lightroom

For at fuldføre opsætningen skal du bare kopiere Access Token fra fanen Lightroom og åbne Adobe Lightroom-softwaren.

Højreklik derefter på Photostream i afsnittet Public Services og vælg Rediger indstillinger.

(Billede er på vej)

Klik på knappen Autentificer. Hvis godkendelsen var vellykket, vises en meddelelse på skærmen.

(Billede er på vej)

Hvis du har godkendt adgangstoken, skal du bare klikke på Gem for at gemme ændringerne.

(Billede er på vej)

Setup

Lad os nu oprette en ny samling og offentliggøre denne samling til Photostream.

Trin 1 – Opret en ny samling i Lightroom

Lad os begynde med at oprette en ny samling i Lightroom. Højreklik på Photostream under Public Services og vælg Opret offentliggjort samling.

(Billede er på vej)

Indtast derefter et navn til samlingen og klik på Opret.

(Billede er på vej)

Trin 2 – Føj billeder til din samling

Dit næste trin er at tilføje nogle billeder til din samling. Træk og slip blot dine fotos fra Lightroom-biblioteket i samlingen.

(Billede er på vej)

Trin 3 – Publicer din samling til Envira

Endelig er dit sidste trin at udgive din nye samling. Udgiv-knappen vil være tilgængelig nederst til venstre på skærmen i Lightroom:

(Billede er på vej)

Du kan kontrollere udviklingen i din udgivelse ved at se statuslinjen i øverste venstre hjørne på skærmen til Lightroom.

Billede er på vej

Når du udgiver din samling, offentliggør Photostream automatisk dit galleri og indstiller status til Udgivet. Dit galleri oprettes ved hjælp af et sæt standardindstillinger, hvis Photostream Defaults modulet ikke er installeret og aktiveret. Du kan til enhver tid logge ind på din hjemmeside for at opdatere disse indstillinger eller blot installere og aktivere Photostream Defaults modulet for at bruge en basiskonfiguration.

FAQs

Q: Hvilke billedtyper kan jeg bruge?

A: På dette tidspunkt understøtter vi kun jpg og jpeg.

Q: Hvorfor kan jeg ikke udgive en samling?

A: Der kan være flere forskellige grunde. Hvis du har problemer med at udgive en samling, skal du kontakte vores support for hjælp.

Q: Det ser ikke ud til at jeg offentliggøre mere end 20 billeder?

A: Dette er en serverindstilling. Du skal kontakte dit hostingfirma, hvis du er i stand til at offentliggøre nogle billeder for at kontrollere, om der er resterende serverbegrænsninger.

Sp .: Hvad sker der, hvis jeg vil slette en samling?

A: For at slette en allerede offentliggjort samling, skal du kun højreklikke på samlingen og vælge Slet. Lightroom spørger dig, hvordan du vil slette.

Hvis du vælger forladt tjeneste, vil Photostream-galleriet forblive på webstedet.

Valg af slet slettes ikke kun samlingen fra Lightroom, men galleriet vil også blive slettet fra webstedet.

(Billede er på vej)

Hvorfor blev mine vandmærker fjernet?

A: Hvis billedet blev opdateret og genudgivet, erstattes det tidligere vandmærkede billede med billedet fra Lightroom uden vandmærket.

Hvis du har valgt “Fjern billeder”, tror Photostream, at vandmærket allerede var anvendt, og ville ikke forsøge at tilføje vandmærket igen. Billedfilnavnet skal ændres for at Photostream skal anvende et nyt vandmærke igen.

Scroll til toppen