Historien bag firmaet Photostream

Fotografer har altid fundet måder at dele deres lidenskab, arbejde og inspiration med hinanden. Photostream er designet for at støtte det samfund, vi allerede er en del af.

I begyndelsen af ​​2000’erne overtog digital fotografering, filmrullen og titusindvis af digitale kameraer producerede milliarder af billeder, der havde brug for et hjem. Fotografer havde brug for et sted online, der var skræddersyet til dem – et sted hvor de kunne skille sig ud og dele deres succes.

Så vi begyndte at bygge til dig.

Du er ikke vores produkt. Du er vores prioritet. 

Vores mål er og vil altid være at gøre det nemt for dig og dine kunder.

Siden dag 1 har vores passion været at finde måder at give fotograferne mulighed for at fortælle de historier, de vil fortælle, og hvordan de vil fortælle dem. Photostream har og vil altid være et fællesskab – dit fællesskab. Denne verden er vores til at bygge sammen, så når du har fortalt os, hvad du har brug for, har vi lyttet.

Vi hørte et behov for, at fotografer kan havde et sikkert sted for dine uvurderlige billeder. Så vi byggede et system for at sikre milliarder af dem sikkert i skyen, så de ville være sikre for evigt sikkert i enhver forstand af ordet: deres pixels og bytes, adgang, kontrol og rettigheder.

Vi hørte et behov for, et sted dine fotos kan se fantastiske ud. Vi byggede en tjeneste, som enhver fotograf, hvor som helst i verden, kunne bruge til at fremvise deres billeder smukt med lethed. Dine historier ser bedre ud her – større og skarpere uden forstyrrelser – akkurat som du, fotografen havde til hensigt.

Vi hørte et behov for, et sted hvor i nemt kan sælge jeres billeder til jeres kunder.

Det var bare begyndelsen. Vi lytter stadig.

Millioner af fotografer over hele verden fortsætter med at fortælle os, hvad de vil have – hvad de har brug for. Det har hjulpet med at opbygge Photostream til hvad det er i dag. 

Da teknologien ændrer den måde, vi forbruger og skaber fotografier, forbliver historiefortælling over statisk: det er et sprog for mennesker, ikke maskiner. Det er helt menneskeligt.

Vi er til for fotografer. Vi elsker bare billeder. Vis os din.

mike-ramsing

Mike Ramsing

CEO & Founder

Udvikler og ejer af Photostream.dk med speciale indenfor: webudvikling, webdesign, online markedsføring m.m.

kim-skovsby

Kim Skovsby

Fotograf / Fotograf instruktør

Kim står bl.a bag fotografuddannelse.nu. Med sin store viden inden for fotografi er Kim et uundværlig individ i denne virksomhed

Scroll til toppen