Social modulet

Social modulet fra Photostream Galleri giver dig mulighed for nemt at dele dit galleri og Lightbox-billeder til nogle af de mest populære sociale netværk. Vi vil guide dig gennem, hvordan du opretter Social modulet til dine Photostream gallerier.

Konfigurer Social modul indstillinger

Før vi begynder, er der et par ting, der skal konfigureres til Twitter og Facebook først.

Trin 1 – Facebook

For at konfigurere deling af Facebook skal du udfylde vores guide til at oprette og tilføje din Facebook-applikations-id til fanen Sociale indstillinger.

Trin 2 – Twitter

For at konfigurere deling af Twitter skal du blot tilføje dit Twitter-brugernavn til Twitter-brugernavnetfeltet vha. Symbolet @ og klikke på Gem.

(Billede er på vej)

Når Facebook-applikations-id’et og Twitter-brugernavnet er tilføjet, er det tid til at aktivere den sociale deling i vores galleri.

Setup

Trin 1 – Opret eller rediger dit galleri

Dit første trin er at oprette et nyt galleri eller redigere et eksisterende. Du kan følge med vores guide for oprettelse af dit første galleri.

Trin 2 – Opsæt de sociale muligheder

Derefter skal du gå til fanen Social og klikke på boksen for at få vist knapper til social deling? vælg derefter resten af dine indstillinger til galleriet.

Du vil også bemærke, at du har indstillinger, der er specifikke for dine Social Lightbox-indstillinger samt avancerede indstillinger på denne fane.

(Billede er på vej)

Trin 3 – Konfigurer dine sociale mobilindstillinger

I dit næste trin skal du gå til fanen Mobil. Her kan du også vælge at tænde eller slukke for visse sociale netværk (eller alle) for dine mobile seere i galleriet og Lightbox-visningen.

(Billede er på vej)

Trin 4 – Publicer eller opdater dit galleri

Klik til sidst på Publicer eller Opdater i dit galleri for at gemme ændringerne.

Du kan nu dele dit galleri og albumbilleder til de sociale netværk, du har valgt ovenfor ved hjælp af Photostream Social modulet.

FAQs

Q: Kan jeg aktivere en Instagram-delingsknap med Social modulet?

A: På nuværende tidspunkt har Photostream ikke tilladelser fra Instagram til denne type deling.

Spørgsmål: Hvorfor indlæses mine oversigtskort ikke i tweeten, når jeg prøver at dele på Twitter?

A: Kontroller, at dit websteds robots.txt-fil ikke blokerer for Twitterbot i at gennemgå mapper, der indeholder Photostream-gallerier og ablums.

Hvis du ikke har udført nogen tilpassede redigeringer af filen robots.txt, skal du være sikker på, at indstillingen for søgemaskine synlighed i din installation er deaktiveret i Admin »Indstillinger» Læsningsside.

(Billede er på vej)

For mere information se Twitter’s dokumentation om gennemsøgning.

For at validere dit Twitter-link skal du først kopiere billedets URL-adresse fra popup-vinduet til Twitter-deling som vist nedenfor:

(Billede er på vej)

Når du har kopieret delingswebadressen, skal du gå til https://cards-dev.twitter.com/validator og indsætte den i feltet Kort-URL. Vælg knappen Preview Card for at validere URL’en og kontrollere for eventuelle fejl.

(Billede er på vej)

Selv hvis du ikke planlægger at bruge Twitter, er dette værktøj et godt værktøj at bruge til al test. Hvis dit websted af en eller anden grund afbrydes i denne test, kan dette påvirke delingen af andre sociale netværk, og dette værktøj hjælper dig med at finde timeout-fejl hurtigere end Facebook-fejlsøgning kan.

FAQs

Q: Hvorfor vises mine billeder ikke i delevinduet, når jeg deler på Google+?

A: Google+ kræver, at billeder opfylder specifikke standarder for at blive inkluderet i delingen. I henhold til Googles dokumentation:

Det billede, der deles, skal være som følger:

Skal være mindst 400 px bred.
Skal have et billedformat, der ikke er bredere end 5: 2 (bredde: højde).

Et billede, der opfylder ovenstående krav, gengives altid med en bredde på 506, 426 eller 346 pixels afhængigt af bredden på brugerens visningsport.

For eksempel er et billede med dimensioner på 600 x 250px (bredde: højde) kvalificeret, fordi dets størrelsesforhold på 5: 2,1 er smallere end 5: 2, men Google skalerer det ned til 506 x 211px, 426 x178px eller 346 x 144px. Google skalerer ned et billede på 600 x 300 px (5: 2,5) til 506 x 253 px, 426 x 213 px eller 346 x 173 px.

Google skalerer og afgrøder billeder som følger:

Billeder med et billedformat, der er højere end 5: 3, skaleres til 506px bredde og beskæres derefter lodret til 303px højde. F.eks. Skaleres et billede på 600 x 1000 px til 506 pixels bredt, hvilket opretholder dets størrelsesforhold. Det beskæres derefter øverst og nederst til 506 x 303px (5: 3) ved hjælp af en algoritme til at bevare den mest interessante del af billedet.
Billeder med et billedformat mellem 5: 2 og 5: 3 beskæres ikke, men skaleres.
Billeder bredere end 5: 2 diskvalificerer indholdet fra denne gengivelsesbehandling.
Afhængigt af brugerens browservisportbredde, kan billeder endelig skaleres til 426px eller 346px bred, idet sideforholdet opretholdes efter afgrøden.

Sørg for, at billederne i dit galleri opfylder Googles billedkrav til deling.

Q: Nogle af indstillingerne vises ikke på fanen Lightbox?

A: Nogle indstillinger som at vælge at vise de sociale ikoner uden for Lightboxen eller at vælge ikonernes retning, er kun tilgængelige med specifikke Lightbox-temaer. Hvis du bruger enten Base Dark eller Base Light Lightbox-temaerne, er ingen af ​​disse indstillinger tilgængelige til at blive konfigureret.

Q: Jeg kan ikke se de avancerede indstillinger?

A: Sørg for, at du har den nyeste version af Social modulet installeret på dit websted. Tidligere versioner af modulet indeholdt ikke de avancerede indstillinger.

Spørgsmål: Pin All fungerer ikke?

A: Når du bruger Pin All og deler billeder fra Lightbox-visningen, deles kun det aktuelle billede. Pin All fungerer kun, når du deler uden for Lightbox visningen.

Spørgsmål: Hvorfor deler Facebook det forkerte billede?

A: Kontroller venligst med dit hostingfirma, at de ikke blokerer for metatags i dit websteds header.php. Hvis Facebook ikke kan finde de korrekte tags til billedet, der skal deles, vil det dele det første billede, det kommer til på siden, efter at det er indlæst.

Q: Ville jeg være i stand til at bruge mere end et tag, når jeg bruger Photostream-tags?

A: Facebooks API har lagt denne begrænsning på mængden af ​​tags til Facebook-deling og accepterer kun et tag, der skal deles. Når du indstiller Facebook-mærket til Photostream-tags ved hjælp af tags-tilføjelsen, bruges det første mærkesæt i fanen Mærker.

Q: Kan jeg bruge Social modulet med albums?

A: Absolut! Fanen Social er også tilgængelig, når du opretter eller redigerer et Photostream album.

Q: Hvad handler denne meddelelse om Google +?

A: Den besked, du ser der, giver dig et forspring på, at Google + går på det sociale netværk.

(Billede er på vej)

Q: Hvorfor vises WhatsApp ikke på fanen Social?

A: Den sociale deling af WhatsApp er kun tilgængelig på mobile enheder, så muligheden for at bruge dette netværk vises kun på fanen Mobil i galleriet.

Scroll til toppen