Video modulet

Vil du oprette et videogalleri til dit websted? Med Photostream Galleri Video modulet kan du nemt oprette et smukt videogalleri. Video modulet accepterer mange forskellige videotjenester til dit galleri. I denne guide viser vi dig, hvordan du opretter et videogalleri ved hjælp af Photostream Video modul.

Setup

Når Video-tilføjelsen er aktiveret, kan du begynde at tilføje videoer til dit galleri.

Trin 1 – Opret eller rediger dit galleri

Dit første trin er at oprette et nyt galleri eller redigere et eksisterende. Du kan følge med vores guide for oprettelse af dit første galleri.

Trin 2 – Indsæt dine videoer

Du kan tilføje videoer til dit galleri på to forskellige måder. Nedenfor løber vi gennem alle mulige måder.
Indsæt videolink direkte

For at tilføje videoer direkte skal du klikke på knappen Indsæt filer fra andre kilder, og vælg Indsæt videoer i menuen til venstre for pop op-vinduet.

Du ser derefter en knap for at tilføje video, klikke på denne for at tilføje videoer til dit galleri.

(Billede er på vej)

Du kan se eksemplerne til venstre fra de accepterede URL-formater til dine videolinks. Klik på X-ikonet for at lukke dette vindue, når du har føjet alle dine videoer til galleriet.

Når du indsætter dine videoer, går Photostream ud og henter plakatbilledet for hver video og indsætter dette i galleriet, men også i dit Medie bibliotek.

Når du har tilføjet videoerne, har du også muligheden for at redigere hver af videoerne for at vælge, om du gerne vil vise din video fra gallerivisningen.

For at gøre dette skal du klikke på det blå blyantikon for at redigere den første video. Vinduet Rediger metadata åbnes, og du kan vælge at vise videoen i gallerivisningen ved at klikke på boksen for Vis video i Galleri?

(Billede er på vej)

Angiv videolink på galleribillede

Alternativt kan du bare tilføje billeder til dit galleri, som du ville gøre et andet galleri.

Klik derefter på det blå blyantikon for at redigere billedet, skift bare URL-feltet for at pege på video-URL’en.

(Billede er på vej)

Klik på knappen Gem metadata for at gemme ændringerne og ved hjælp af højre og venstre piletaster øverst til højre for at gå igennem de resterende galleribilleder for at opdatere andre URL’er.

Når du er færdig, skal du klikke på X-ikonet for at lukke vinduet Rediger metadata.

Trin 2 – Opsæt dine videoindstillinger

Dit næste trin er at konfigurere dine videoindstillinger på fanen Video.

(Billede er på vej)

Trin 3 – Publicer eller opdater dit galleri

Klik til sidst på Publicer eller Opdater i dit galleri for at gemme ændringerne.

Nu er du klar til at oprette et fuldt udstyret videogalleri på dit websted. Er du interesseret i at lære mere om at skabe spændende indhold til dit websted? Se vores guide til, hvordan du opretter et cinemagraph fra en video ved hjælp af Photoshop.

FAQs

Q: Kan jeg fjerne de sorte bjælker over / under mine 16: 9-videoer?

A: Ja! Rediger først et galleri, og vælg blyantikonet til miniaturebilledet, der linker til 16: 9-forhold i dit galleri.

Dette åbner skærmen Rediger metadata, hvor du kan aktivere videoen Er 16: 9? mulighed. Du kan også indstille bredden og højden på videoer, der er hostet selv (kun til videoer med egen vært)

(Billede er på vej)

Q: Hvordan kan jeg få videoer til at blive spillet i galleriet uden behov for en Lightbox?

A: Først skal du redigere dit galleri. Vælg blyantikonet for miniaturebilledet, der linker til en hvilken som helst video-URL i dit galleri.

Dette åbner skærmen Rediger metadata, hvor du kan aktivere Vis video i Galleri? mulighed.

(Billede er på vej)

Gem ændringerne, og din video afspilles nu i gallerivisningen i stedet for at åbne i Lightbox.

Q: Kan jeg bruge videoer fra Amazon S3-server?

A: Du kan i øjeblikket bruge videoer fra Amazon S3-servere. For at denne type galleri skal vises korrekt, skal du sørge for, at ikonet Vis afspilning over galleribillede? er ikke markeret.

(Billede er på vej)

Du skal også sørge for, at tilladelserne på videoen til læseadgangen er Verden.

(Billede er på vej)

Q: Hvorfor fungerer mine Lightbox-temaer ikke på video-Lightboxen?

A: Når du bruger videoer i din Lightbox, fjerner Photostream rammer fra videoen for at give fuld indflydelse på videoerne, og derfor ser du ikke rigtig en forskel fra 1 Lightbox-tema til en anden, når du beskæftiger sig med videoer.

Q: Hvorfor er min video slået fra ved automatisk afspilning?

A: Visse videotjenesteudbydere afspiller ikke videoen automatisk, medmindre videoen er slået fra. Desværre kontrolleres dette ikke af Photostream.

Q: Hvordan kan jeg forhindre, at de relaterede videoer vises?

A: Desværre har vi ikke i øjeblikket tilladelser i API til at stoppe de relaterede videoer i at vises på dette tidspunkt.

Q: Kan jeg ændre plakatbilledet?

A: Absolut! Hvis du vil ændre plakatbilledet af videoen, skal du bare klikke på det blå blyantikon for at redigere metadataene for videoen. Til højre skal du rulle ned, indtil du ser Videominiaturebillede. Du kan vælge Upload medier for at ændre plakatbilledet og derefter klikke på Gem metadata for at gemme ændringerne. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke bare kan kopiere og indsætte en URL i dette felt, du skal klikke på knappen Upload medier og vælge et billede fra dit mediebibliotek.

(Billede er på vej)

Spørgsmål: Hvorfor fungerer autoplayet ikke?

A: Autoplay understøttes ikke på alle videotjenester, så hvis du har Autoplay-videoer? aktiveret, men det spilles ikke automatisk, dette er sandsynligvis fordi det ikke understøttes. Twitch-videoer automatisk afspilles uanset indstillingen. Det kommer fra Twitch og kontrolleres ikke af Photostream.

Q: Hvorfor fungerer min Facebook-video ikke?

A: Sørg for, at URL’en til Facebook-videoen stemmer overens med de eksempler, vi har givet til højre, når du indtaster en video.

(Billede er på vej)

Q: Kan jeg bruge Video modulet og Dynamic modulet sammen?

A: Desværre ikke på dette tidspunkt.

Scroll til toppen